Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τραπεζάκι Του Καφέ

Papillon

Το Τραπεζάκι Του Καφέ Το Papillon είναι ένα γλυπτό, αλλά λειτουργικό τραπεζάκι σαλονιού που λύνει τη χρήση και την αποθήκευση ή τη διάταξη βιβλίων και περιοδικών με εύκολο και κομψό τρόπο. Ένα μονό, επίπεδο στοιχείο συνδυάζεται σε χωρική δομή, για να διατίθεται ελεύθερα κάτω από γυάλινη κορυφή, παρέχοντας έτσι κεκλιμένο χώρο αποθήκευσης που φέρνει πάντα το περιεχόμενό του σε χαλαρή σειρά. Ενώ είναι κενά, τα υποστηρικτικά στοιχεία προκαλούν φύλλα και ανοίγουν βιβλία σε μια τυχαία αρμονία που μεταλλάσσεται διακριτικά μόνο μέσω του υλικού ανάγνωσης που συσσωρεύεται μέσα.

Όνομα έργου : Papillon, Όνομα σχεδιαστών : Oliver Bals, Όνομα πελάτη : bcndsn.

Papillon Το Τραπεζάκι Του Καφέ

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.