Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εσοχή Φωτισμός

Drop

Εσοχή Φωτισμός Το Drop είναι μια ελαφριά εφαρμογή σχεδιασμένη για μινιμαλιστική αισθητική και γαλήνια ατμόσφαιρα. Η έμπνευσή του ήταν το φυσικό φως, η δροσιά, οι φεγγίτες, η ηρεμία και η ηρεμία. Μια απρόσκοπτη συγχώνευση μεταξύ λειτουργικότητας και ομορφιάς, τέλεια αρμονία που επιτυγχάνεται από την οροφή και την ελαφριά εφαρμογή. Το Drop σχεδιάστηκε ως ντεγκραντέ και όχι ως αναστάτωση, προκειμένου να προωθήσει έναν εσωτερικό σχεδιασμό που ρέει φυσικά, μινιμαλιστικός και άνετος. Στόχος μας ήταν να αποκτήσουμε τις αισθητικές τάσεις και να τις μετατρέψουμε σε σχεδιαστικές τιμές για να εφαρμοστούν σε αυτό το νέο φωτιστικό. Κομψότητα και απόδοση, απόλυτα ενωμένα.

Όνομα έργου : Drop, Όνομα σχεδιαστών : Rubén Saldaña Acle, Όνομα πελάτη : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Εσοχή Φωτισμός

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.