Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι, Καρέκλα, Φωτιστικό

Ayers

Τραπέζι, Καρέκλα, Φωτιστικό Το σχήμα και η ενότητα του αντικειμένου, σε συνδυασμό με την καινοτόμο χρήση υλικών στην παραγωγή ως φελλό και "φελλός" είναι μοναδικοί παράγοντες που διακρίνουν αυτό το κομμάτι από τους άλλους. Κάθε καρέκλα είναι σμιλεμένη σε μηχανή CNC υψηλής τεχνολογίας από ένα μόνο φελλό. Η ίδια μέθοδος εφαρμόζεται στη βάση του πίνακα. Το επιτραπέζιο και το καμπανούλα του φωτιστικού είναι κατασκευασμένα από "φελλό" (ένα καινοτόμο υλικό που συνδυάζει τις βασικές ίνες με φελλό) που δίνει ελαφρότητα στα κομμάτια. Η λάμπα χρησιμοποιεί τεχνολογία LED στο σύστημα φωτισμού της.

Όνομα έργου : Ayers , Όνομα σχεδιαστών : Albertina Oliveira, Όνομα πελάτη : Albertina Oliveira.

Ayers  Τραπέζι, Καρέκλα, Φωτιστικό

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.