Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εμπορικό Κέντρο

Adagio Townplaza

Το Εμπορικό Κέντρο Με βάση τον τρόπο ζωής της γειτονιάς, ο σχεδιασμός προσαρμόζεται για να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες των ανθρώπων. Έχει σχεδιαστεί ως ένα ισορροπημένο μέρος για τις οικογένειες, ώστε όλοι να μπορούν να το απολαύσουν. Διαθέτει μια κεντρική πλατεία όπου οι περισσότερες αλληλεπιδράσεις συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο ισόγειο, ο δεύτερος όροφος που έχει σχεδιαστεί για υγεία, μόδα και ομορφιά και 3ος όροφος με lounge bar και εστιατόρια που θα ζωντανεύουν από τις 2 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. Μια βασική πτυχή είναι ότι το 90% των μονάδων έχουν άμεση θέα από οποιοδήποτε σημείο. Ο χώρος στάθμευσης βελτιστοποιείται επίσης από αυτό, επειδή τα μέρη που καταλαμβάνουν τη μέρα είναι δωρεάν τη νύχτα.

Όνομα έργου : Adagio Townplaza, Όνομα σχεδιαστών : Adagio Townplaza, Όνομα πελάτη : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Το Εμπορικό Κέντρο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.