Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Everyday chair

Καρέκλα Ο πλοίαρχος Bruno Munari ισχυρίστηκε ότι στον κόσμο, «υπάρχουν περισσότερες καρέκλες από τα γαϊδούρια». Γιατί λοιπόν να σχεδιάσετε μια άλλη καρέκλα; Υπάρχουν ήδη πολλές καλές καρέκλες, μερικές κακές, μερικές άνετες, άλλες λίγο λιγότερο. Έτσι, φανταζόμενος ένα αντικείμενο που θα έτρεχε από οποιοδήποτε στυλ που θα έλεγε μια μικρή ιστορία, θα τραβήξει ένα χαμόγελο, σκέφτηκε καθημερινή καρέκλα. Είναι περίεργο το γεγονός ότι χωρίς διάκριση της θρησκείας ή της καθόδου, όλοι κάθε μέρα κάθονται με ικανοποίηση σε μια λευκή κεραμική καρέκλα ... Ο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας του γίνεται μια πρόσκληση να καθίσει παίρνοντας λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε.

Όνομα έργου : Everyday chair, Όνομα σχεδιαστών : Federico Traverso, Όνομα πελάτη : MYYOUR.

Everyday chair Καρέκλα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.