Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ομπρέλα Led Και Ο Μεγάλος Φανός Κήπου

NI

Η Ομπρέλα Led Και Ο Μεγάλος Φανός Κήπου Το ολοκαίνουργιο NI Parasol επαναπροσδιορίζει τον φωτισμό με τρόπο που μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα φωτεινό αντικείμενο. Συνδυάζοντας καινοτόμα μια ομπρέλα και φακό κήπου, το NI φαίνεται έξυπνο να στέκεται δίπλα στις ξαπλώστρες στην πισίνα ή σε άλλους εξωτερικούς χώρους, από το πρωί έως το βράδυ. Το ιδιόκτητο OTC ανίχνευσης δακτύλων (dimmer με ένα άγγιγμα) επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζονται στα επιθυμητά επίπεδα φωτισμού του συστήματος φωτισμού 3 καναλιών. Η NI υιοθετεί επίσης ένα πρόγραμμα οδήγησης LED χαμηλής τάσης 12V που παράγει πολύ λίγη θερμότητα, παρέχοντας μια ενεργειακά αποδοτική τροφοδοσία για το σύστημα με πάνω από 2000 τεμάχια LED 0.1W.

Όνομα έργου : NI , Όνομα σχεδιαστών : Terry Chow, Όνομα πελάτη : FOXCAT.

NI  Η Ομπρέλα Led Και Ο Μεγάλος Φανός Κήπου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.