Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μπουκάλι

La Pasion

Το Μπουκάλι Αυτό είναι ένα χειροποίητο αντικείμενο που σχεδιάστηκε από τον Arturo López, ένα από τα μέλη του πληρώματος στο Studio Xaquixe. Πήρε την ιδέα του μπουκαλιού όταν είδε ένα δέντρο που έμοιαζε με ένα ζευγάρι να αγκαλιάζει το ένα το άλλο, και αυτό τον έκανε να σκεφτεί πώς τα αγαπημένα τους πρόσωπα γίνονται ένα όταν κρατούν ο ένας τον άλλον με το "pasión". Το γυαλί που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του κομματιού είναι 95% ανακυκλωμένο, όπως και όλο το γυαλί που χρησιμοποιείται στο Studio Xaquixe. Οι φούρνοι που χρησιμοποιούνται στο Studio κατασκευάζονται από το πλήρωμα και τροφοδοτούνται με οργανικά απόβλητα όπως απόβλητα φυτικά έλαια ή βιομάζα που έχουν υποστεί επεξεργασία για να γίνουν αέριο μεθάνιο.

Όνομα έργου : La Pasion, Όνομα σχεδιαστών : Studio Xaquixe, Όνομα πελάτη : Studio Xaquixe.

La Pasion Το Μπουκάλι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.