Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Χαρτικά

Cubix

Χαρτικά Χαρτικά σετ σε σχήμα κύβου που περιλαμβάνουν κουτί για συνδετήρες, κουτί για αυτοκόλλητα και στυλό. Η κύρια ιδέα του Cubix είναι να δημιουργήσει ένα "οργανωμένο χάος". Κανείς δεν είναι μυστικό ότι η παραγγελία στο χώρο εργασίας είναι πολύ σημαντική. Ωστόσο, σε πολλούς ανθρώπους αρέσει το λεγόμενο δημιουργικό χάος. Η λύση αυτής της μικρής αντίφασης ήταν η βάση της έννοιας του Cubix. Λόγω της ελαστικότητας των κόκκινων ράβδων σχεδόν οτιδήποτε διασκορπίζεται σε όλο το τραπέζι μπορεί να εισαχθεί στη θήκη μολυβιών σε οποιαδήποτε γωνία, από στυλό και μολύβια όλων των μεγεθών έως χαρτί και αυτοκόλλητα.

Όνομα έργου : Cubix, Όνομα σχεδιαστών : Alexander Zhukovsky, Όνομα πελάτη : SKB KONTUR.

Cubix Χαρτικά

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.