Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Το Urban Electrik-Trike Τόσο φιλικό προς το περιβάλλον όσο και καινοτόμο, το LECOMOTION E-trike είναι ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο που εμπνέεται από ένθετα καροτσάκια. Τα E-trikes LECOMOTION έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως μέρος ενός αστικού συστήματος κοινής χρήσης ποδηλάτων. Σχεδιασμένο επίσης για φωλιά μεταξύ τους σε μια σειρά για συμπαγή αποθήκευση και για τη διευκόλυνση της συλλογής και της μετακίνησης πολλών ταυτόχρονα μέσω μιας αιωρούμενης πίσω πόρτας και ενός αφαιρούμενου σετ στροφαλοφόρου. Παρέχεται βοήθεια πεντάλ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κανονικό ποδήλατο, με ή χωρίς υποστηρικτική μπαταρία. Το φορτίο επέτρεψε επίσης τη μεταφορά 2 παιδιών ή ενός ενήλικα.

Όνομα έργου : Lecomotion, Όνομα σχεδιαστών : Natacha Lesty, Όνομα πελάτη : Lesty design.

Lecomotion Το Urban Electrik-Trike

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.