Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Νεοκλασική Κατοικία Που Επαναχρησιμοποιείται

Neoclassic Wellness

Η Νεοκλασική Κατοικία Που Επαναχρησιμοποιείται Μια νεοκλασική κατοικία που ανακαινίστηκε για να φιλοξενήσει κέντρο ευεξίας και σπα. Λαμβάνοντας υπόψη τις περίτεχνες διακοσμήσεις γύψου, το παλιό ξύλο δρύινου δαπέδου και το φυσικό φως της ημέρας, η πρόταση σχεδίασης ήταν να εισαγάγει υλικά που σχεδιάζουν τη διακριτική γραμμή μεταξύ παλαιού και νέου. Η εφαρμογή του lavaplaster σε δάπεδα και τοίχους, πλαστικοποιημένα φορμά, γυαλί και χαλαζία κυριαρχούν στο εσωτερικό, ενώ η χρωματική παλέτα επαναπροσδιορίζει την κλασική ταυτότητα. Οι ζεστοί γήινοι τόνοι προσθέτουν την πατίνα της αρχαιότητας, ενώ η δύναμη του μαύρου σε μεταλλικά χαρακτηριστικά προσθέτει ένα δυναμικό στοιχείο στο ο εκπεμπόμενος ρομαντισμός του νεοκλασισμού.

Όνομα έργου : Neoclassic Wellness, Όνομα σχεδιαστών : Helen Brasinika, Όνομα πελάτη : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Η Νεοκλασική Κατοικία Που Επαναχρησιμοποιείται

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.