Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ηλεκτρικό Ποδήλατο

Silence

Το Ηλεκτρικό Ποδήλατο Το Silence είναι ένα ολοκαίνουργιο concept concept ποδήλατο. Σχεδιάστηκε για να έχει το δικό του αισθητήριο όργανο όπου το Karl H Studio χρησιμοποίησε 4 τεχνολογίες, ραντάρ, LED, ανιχνευτές και υπολογιστή. Η σιωπή μπορεί να πει την τρέχουσα κατάσταση σε οποιονδήποτε αναβάτη με βάση τις δικές του συνθήκες οδήγησης. Ειλικρινά, ο Karl Huang σχεδίασε το Silence είναι να κάνει ένα ποδήλατο για να αφιερώσει στους φίλους με προβλήματα ακοής για να τους βοηθήσει να κρατήσουν μακριά από το επικίνδυνο. Ακόμα και είναι σε έναν ειρηνικό κόσμο χωρίς ήχους, έχουν ακόμα το δικαίωμα να απολαμβάνουν απεριόριστη και ασφαλή οδήγηση.

Όνομα έργου : Silence, Όνομα σχεδιαστών : Yi-Sin Huang, Όνομα πελάτη : Karl H Studio .

Silence Το Ηλεκτρικό Ποδήλατο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.