Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Νιπτήρας

Spiral

Νιπτήρας Το γλυκό νερό είναι ένας από τους πιο πολύτιμους φυσικούς πόρους. έχουμε ακούσει τις ιστορίες και τους θρύλους που φίδια φρουρούν τους πολύτιμους και πολύτιμους θησαυρούς. Γι 'αυτό έχουμε εμπνεύσει από το φίδι που τυλίγεται γύρω από μια κωνική πισίνα νερού για να το προστατεύσει. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι η χρήση των χεριών για άνοιγμα της βρύσης μπορεί να μην είναι ευχάριστη για όλους σε δημόσιους χώρους. Σε αυτό το σχέδιο, ένα πεντάλ χρησιμοποιείται για το άνοιγμα και το κλείσιμο της βρύσης πατώντας ένα πεντάλ ποδιού.

Όνομα έργου : Spiral, Όνομα σχεδιαστών : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Όνομα πελάτη : AQ QALA BINALAR.

Spiral Νιπτήρας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.