Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Kalamis Liman Restaurant

Εστιατόριο Το εστιατόριο Kalamis Liman σχεδιάστηκε από την Atölye A Architecture. Χρειάστηκε μια ταινία κινουμένων σχεδίων για την παρουσίαση του έργου. Ο στόχος της ταινίας κινουμένων σχεδίων που ετοίμασε ο Ayhan Güneri Architects, αντικατοπτρίστηκε στον ρεαλισμό του εστιατορίου. Η φάση μοντελοποίησης της περιόδου 10 ημερών του εστιατορίου Kalamis Liman Restaurant, που αποτελείται από 1600 τετραγωνικά 64 δευτερόλεπτα κινουμένων σχεδίων στη σκηνή απόδοσης, ολοκληρώθηκε το 800 ώρες. Παρουσίαση έργου που προετοιμάστηκε για προγράμματα animation, 3dsmax, v-ray. Χρησιμοποιήθηκε υλικό σταθμού εργασίας xeon 16-core 48 GB ram dell.

Όνομα έργου : Kalamis Liman Restaurant, Όνομα σχεδιαστών : Ayhan Güneri, Όνομα πελάτη : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Εστιατόριο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.