Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Χαλί

Folded Tones

Χαλί Τα χαλιά είναι εγγενώς επίπεδα, ο στόχος ήταν να αμφισβητηθεί αυτό το απλό γεγονός. Η ψευδαίσθηση της τρισδιάστατης επιτυγχάνεται με τρία μόνο χρώματα. Η ποικιλία των τόνων και το βάθος του χαλιού εξαρτάται από το πλάτος και την πυκνότητα των λωρίδων, παρά από μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων που μπορεί να βάζουν με συγκεκριμένο χώρο, επιτρέποντας έτσι ευέλικτη χρήση. Από πάνω ή μακριά, το χαλί μοιάζει με διπλωμένο φύλλο. Ωστόσο, ενώ κάθεστε ή ξαπλώνετε, η ψευδαίσθηση των πτυχών μπορεί να μην είναι αντιληπτή. Αυτό οδηγεί στη χρήση απλών επαναλαμβανόμενων γραμμών που μπορείτε να απολαύσετε ως αφηρημένο μοτίβο από κοντά.

Όνομα έργου : Folded Tones, Όνομα σχεδιαστών : Enoch Liew, Όνομα πελάτη : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Χαλί

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.