Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ξύλινο Παιχνίδι

BlindBox

Ξύλινο Παιχνίδι Το BlindBox είναι ένα ξύλινο παιχνίδι που συνδυάζει παζλ με παιχνίδια μνήμης και ενισχύει τα συναισθήματα όπως η ακοή και το άγγιγμα. Είναι ένα παιχνίδι με βάση τη σειρά για δύο παίκτες. Ο παίκτης που μαζεύει τα δικά του μάρμαρα πριν κερδίσει ο άλλος παίκτης. Τα οριζόντια συρτάρια μετακινούνται από τους παίκτες για να ευθυγραμμίσουν τις τρύπες στη μέση τους για να δημιουργήσουν κάθετες διαδρομές για να πέσουν τα μάρμαρα. Το παιχνίδι απαιτεί στρατηγικές ικανότητες σκέψης για να μπλοκάρει τον αντίπαλό σας, μια καλή μνήμη για σωστές κινήσεις και υψηλή προσοχή για να μάθετε πού σας τα μάρμαρα μετακινούνται προς.

Όνομα έργου : BlindBox, Όνομα σχεδιαστών : Ufuk Bircan Özkan, Όνομα πελάτη : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Ξύλινο Παιχνίδι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.