Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατάστημα Λιανικής Υψηλής Τεχνολογίας

Cyfer

Κατάστημα Λιανικής Υψηλής Τεχνολογίας Οι εσωτερικοί χώροι λιανικής στο μέλλον, όπως στο παρόν, πρέπει να είναι σχεδιασμένοι με τρόπο που να προωθεί μια ευχάριστη εμπειρία αγορών και να προσαρμόζεται στον τύπο του προϊόντος που πωλείται. Το Cyfer είναι ένα κατάστημα λιανικής υψηλής τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί με τον κωδικό QR. Μινιμαλιστικής φύσης, τα στοιχεία εσωτερικού και εξωτερικού σχεδιασμού ενώνονται για να σχηματίσουν ένα ομαλά ρέοντας περιβάλλον, τονίζοντας τη δύναμη του προϊόντος που αναμένεται στο μέλλον, ενώ η αντίληψη δεν διακόπτεται από άσχετα εμπόδια που αυξάνουν το επίπεδο απόλαυσης και ενισχύουν την επιθυμία αλληλεπίδρασης με τα προϊόντα.

Όνομα έργου : Cyfer, Όνομα σχεδιαστών : Dalia Sadany, Όνομα πελάτη : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Κατάστημα Λιανικής Υψηλής Τεχνολογίας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.