Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αστική Ανανέωση

Tahrir Square

Η Αστική Ανανέωση Η πλατεία Ταχρίρ είναι η ραχοκοκαλιά της αιγυπτιακής πολιτικής ιστορίας και ως εκ τούτου η αναβίωση του αστικού της σχεδιασμού είναι μια πολιτική, περιβαλλοντική και κοινωνική επιθυμία. Το γενικό σχέδιο περιλαμβάνει το κλείσιμο ορισμένων δρόμων και τη συγχώνευση τους στην υπάρχουσα πλατεία χωρίς να διαταράσσεται η κυκλοφορία. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν τρία έργα για να φιλοξενήσουν ψυχαγωγικές και εμπορικές συναρτήσεις, καθώς και ένα μνημείο που σηματοδοτεί τη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Αιγύπτου. Το σχέδιο έλαβε υπόψη τον επαρκή χώρο για περιπάτους και χώρους καθιστικού και μια υψηλή αναλογία πράσινων περιοχών για να εισαγάγει χρώμα στην πόλη.

Όνομα έργου : Tahrir Square, Όνομα σχεδιαστών : Dalia Sadany, Όνομα πελάτη : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Η Αστική Ανανέωση

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.