Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκθεσιακός Χώρος

Ideaing

Εκθεσιακός Χώρος Αυτός είναι ο εκθεσιακός χώρος επιχειρήσεων στην Εβδομάδα Σχεδιασμού Guangzhou 2013 που σχεδιάστηκε από την C&C Design Co., Ltd. Ο σχεδιασμός διαθέτει καθαρά χώρο μικρότερο από 91 τετραγωνικά μέτρα, το οποίο προβάλλεται από την οθόνη αφής και τον εσωτερικό προβολέα. Ο κωδικός QR που εμφανίζεται στο light box είναι οι διαδικτυακοί σύνδεσμοι της επιχείρησης. Εν τω μεταξύ, οι σχεδιαστές ελπίζουν ότι η εμφάνιση ολόκληρου του κτιρίου μπορεί να κάνει τους ανθρώπους ένα αίσθημα γεμάτο ζωντάνια, και ως εκ τούτου αποδεικνύει τη δημιουργικότητα που διαθέτει η εταιρεία σχεδιασμού, δηλαδή «το πνεύμα της ανεξαρτησίας και την ιδέα της ελευθερίας» που υποστηρίζουν από αυτούς .

Όνομα έργου : Ideaing, Όνομα σχεδιαστών : Zheng Peng, Όνομα πελάτη : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Εκθεσιακός Χώρος

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.