Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρφίτσα

Nautilus Carboniferous

Καρφίτσα Η καρφίτσα "Nautilus Carboniferous" εξερευνά τις ιερές γεωμετρίες της φύσης που σχετίζονται με τη χρυσή αναλογία. Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής τεχνολογίας, η καρφίτσα κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας σύνθετα φύλλα ινών άνθρακα / Kevlar 0,40 mm και προσεκτικά κατασκευασμένα εξαρτήματα σε χρυσό, παλλάδιο και μαργαριτάρι της Ταϊτής. Πλήρως χειροποίητο με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, η καρφίτσα αντιπροσωπεύει την ομορφιά της φύσης, τα μαθηματικά και τη σχέση μεταξύ των δύο.

Όνομα έργου : Nautilus Carboniferous, Όνομα σχεδιαστών : Ezra Satok-Wolman, Όνομα πελάτη : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Καρφίτσα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.