Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Προσαρμόσιμα Κοσμήματα

Gravity

Προσαρμόσιμα Κοσμήματα Ενώ στον 21ο αιώνα, η χρήση υψηλών σύγχρονων τεχνολογιών, νέων υλικών ή ακραίων νέων μορφών είναι συχνά απαραίτητη για την πραγματοποίηση καινοτομιών, το Gravity αποδεικνύει το αντίθετο. Το Gravity είναι μια συλλογή προσαρμόσιμων κοσμημάτων χρησιμοποιώντας μόνο το νήμα, μια πολύ παλιά τεχνική και τη βαρύτητα, έναν ανεξάντλητο πόρο. Η συλλογή αποτελείται από μεγάλο αριθμό στοιχείων από ασήμι ή χρυσό, με διάφορα σχέδια. Καθένα από αυτά μπορεί να σχετίζεται με μαργαριτάρια ή πέτρες και μενταγιόν. Η συλλογή γίνεται τόσο άπειρη από διαφορετικά κοσμήματα.

Όνομα έργου : Gravity, Όνομα σχεδιαστών : Anne Dumont, Όνομα πελάτη : Anne Dumont.

Gravity Προσαρμόσιμα Κοσμήματα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.