Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

NTT COMWARE “Season Display”

Ημερολόγιο Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο φτιαγμένο με διαχωριστική σχεδίαση με εποχιακά μοτίβα με εξαιρετική ανάγλυφη εκτύπωση. Το αποκορύφωμα του σχεδιασμού είναι όταν εμφανίζεται, τα εποχιακά μοτίβα ρυθμίζονται σε γωνία 30 μοιρών για καλύτερη προβολή. Αυτή η νέα φόρμα εκφράζει το μυθιστόρημα της NTT COMWARE για τη δημιουργία νέων ιδεών. Η σκέψη δίνεται στη λειτουργικότητα του ημερολογίου με άφθονο χώρο γραψίματος και κυβερνητικές γραμμές. Είναι καλό για γρήγορη προβολή και εύκολο στη χρήση, γεμάτο πρωτοτυπία που το ξεχωρίζει από άλλα ημερολόγια.

Όνομα έργου : NTT COMWARE “Season Display”, Όνομα σχεδιαστών : Katsumi Tamura, Όνομα πελάτη : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Ημερολόγιο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.