Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Mundipharma Singapore

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου Η διακόσμηση του χώρου της ρεσεψιόν δημιουργεί μια πολύ μοντέρνα αίσθηση στο γραφείο, όπως ένα νέο ανελκυστήρα προσώπου, με κυκλικά φώτα, γεμάτα γυάλινα πάνελ, παγωμένα αυτοκόλλητα, λευκό μαρμάρινο πάγκο, έγχρωμες καρέκλες και διάφορα γεωμετρικά σχήματα. Η φωτεινή και τολμηρή σχεδίαση αποτελεί ένδειξη της πρόθεσης του σχεδιαστή να αναδείξει την εταιρική εικόνα, ειδικά με την ανάμειξη του λογότυπου της εταιρείας στον τοίχο χαρακτηριστικών. Μαζί με τη σχολαστική διάταξη του φωτισμού σε στρατηγικές περιοχές, ο χώρος υποδοχής είναι δυνατός από άποψη σχεδιασμού και παρουσιάζει σιωπηλά την αισθητική του γοητεία.

Όνομα έργου : Mundipharma Singapore, Όνομα σχεδιαστών : Priscilla Lee Pui Kee, Όνομα πελάτη : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.