Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εταιρικός Σχεδιασμός

Vivifying Minimalism

Ο Εταιρικός Σχεδιασμός Το παραδοτέο ήταν να δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο που προσαρμόζει τις θεραπείες με βάση την προηγμένη τεχνολογία ενώ προσφέρει κλασικές θεραπείες σπα. Η προκύπτουσα πρόταση ήταν να δημιουργηθεί ένας δυναμικός χώρος που εκπέμπει τη λιτότητα των επιστημονικών εργαστηρίων, προσθέτοντας ταυτόχρονα γνωστές συνθέσεις θερμών κλασικών εσωτερικών χώρων. Η έμπνευση για το λόμπι του εδάφους προήλθε από τη φιλοσοφία του zen και τη δυαδική φύση του κόσμου. Λευκό lavaplaster υπαινιγμό κλινικό λευκό και επιστημονικό λόγο, καφέ σοκολάτας από κλασική παλέτα υπονοεί καλαίσθητες υποδηλώσεις των ανθρώπινων επιθυμιών.

Όνομα έργου : Vivifying Minimalism, Όνομα σχεδιαστών : Helen Brasinika, Όνομα πελάτη : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Ο Εταιρικός Σχεδιασμός

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.