Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ηλεκτρικό Ποδήλατο

ICON E-Flyer

Ηλεκτρικό Ποδήλατο Η ICON και η Vintage Electric συνεργάστηκαν για να σχεδιάσουν αυτό το διαχρονικό ηλεκτρικό ποδήλατο. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Καλιφόρνια σε χαμηλή ένταση, το ICON E-Flyer παντρεύεται vintage σχεδιασμό με μοντέρνα λειτουργικότητα, για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή και ικανή προσωπική λύση μεταφοράς. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εύρος 35 μιλίων, κορυφαία ταχύτητα 22 MPH (35 MPH σε λειτουργία αγώνων!) Και χρόνο φόρτισης δύο ωρών. Εξωτερική θύρα USB και σημείο σύνδεσης φόρτισης, αναγεννητικό φρενάρισμα και τα εξαρτήματα υψηλότερης ποιότητας σε ολόκληρο. www.iconelectricbike.com

Όνομα έργου : ICON E-Flyer, Όνομα σχεδιαστών : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Όνομα πελάτη : ICON.

ICON E-Flyer Ηλεκτρικό Ποδήλατο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.