Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Φοιτητικός Κοιτώνας

Koza Ipek Loft

Φοιτητικός Κοιτώνας Το Koza Ipek Loft σχεδιάστηκε από το craft312 studio ως φοιτητικός ξενώνας και κέντρο νεότητας, χωρητικότητας 240 κλινών σε έκταση 8000 m2. Η κατασκευή του Koza Ipek Loft ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2013. Γενικά, η είσοδος του ξενώνα, η πρόσβαση στο κέντρο νέων, ένα εστιατόριο, μια αίθουσα συνεδριάσεων και φουαγιέ, αίθουσες μελέτης, δωμάτια και διοικητικά γραφεία σε πολλαπλάσια κτίρια 12 ορόφων που αποτελούνται από ένα καινοτόμο, μοντέρνο και έχουν σχεδιαστεί άνετοι χώροι διαβίωσης. Δωμάτια για 2 άτομα στα κεντρικά κελιά, τακτοποιημένα σύμφωνα με κάθε όροφο, δύο διαμερίσματα και 24 άτομα.

Όνομα έργου : Koza Ipek Loft, Όνομα σχεδιαστών : Craft312 Studio, Όνομα πελάτη : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Φοιτητικός Κοιτώνας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.