Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εστιατόριο Μπάρμπεκιου

Grill

Το Εστιατόριο Μπάρμπεκιου Το πεδίο εφαρμογής του έργου αναδιαμορφώνει το υπάρχον κατάστημα επισκευής μοτοσικλετών 72 τετραγωνικών μέτρων σε ένα νέο εστιατόριο Barbeque. Το πεδίο εφαρμογής περιλαμβάνει έναν πλήρη επανασχεδιασμό τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού χώρου. Το εξωτερικό εμπνεύστηκε από μια μάσκα μπάρμπεκιου που συνδέεται με το απλό μαύρο και άσπρο χρώμα του άνθρακα. Μία από τις προκλήσεις αυτού του έργου είναι η προσαρμογή των επιθετικών απαιτήσεων προγραμματισμού (40 θέσεις στην τραπεζαρία) σε έναν τόσο μικρό χώρο. Επιπλέον, πρέπει να εργαστούμε με έναν ασυνήθιστο μικρό προϋπολογισμό (40.000 $), ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις νέες μονάδες HVAC και μια νέα εμπορική κουζίνα.

Όνομα έργου : Grill, Όνομα σχεδιαστών : Yu-Ngok Lo, Όνομα πελάτη : YNL Design.

Grill Το Εστιατόριο Μπάρμπεκιου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.