Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πατίνι Για Απαλό Και Σκληρό Χιόνι

Snowskate

Το Πατίνι Για Απαλό Και Σκληρό Χιόνι Το πρωτότυπο Snow Skate παρουσιάζεται εδώ σε ένα πολύ νέο και λειτουργικό σχεδιασμό - σε μαόνι από σκληρό ξύλο και με ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν παραδοσιακές δερμάτινες μπότες με φτέρνα, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ζήτηση για ειδικές μπότες. Το κλειδί για την πρακτική του skate, είναι η τεχνική της εύκολης γραβάτας, καθώς ο σχεδιασμός και η κατασκευή βελτιστοποιούνται με έναν καλό συνδυασμό στο πλάτος και το ύψος του skate. Ένας άλλος αποφασιστικός παράγοντας είναι το πλάτος των δρομέων που βελτιστοποιούν τη διαχείριση πατινάζ σε συμπαγές ή σκληρό χιόνι. Οι δρομείς είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι εφοδιασμένοι με εσοχές.

Όνομα έργου : Snowskate, Όνομα σχεδιαστών : KT Architects, Όνομα πελάτη : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Το Πατίνι Για Απαλό Και Σκληρό Χιόνι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.