Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Υφασμάτινο Ύφασμα

Textile Braille

Το Υφασμάτινο Ύφασμα Βιομηχανική καθολική υφάσματα jacquard που θεωρείται μεταφραστής για τυφλούς. Αυτό το ύφασμα μπορεί να διαβαστεί από άτομα με καλή όραση και προορίζεται για να βοηθήσει τους τυφλούς που αρχίζουν να χάνουν την όραση ή έχουν προβλήματα όρασης. για να μάθετε το σύστημα μπράιγ με ένα φιλικό και κοινό υλικό: ύφασμα. Περιέχει το αλφάβητο, τους αριθμούς και τα σημεία στίξης. Δεν προστίθενται χρώματα. Είναι ένα προϊόν σε γκρι κλίμακα ως αρχή της αντίληψης του φωτός. Είναι ένα έργο με κοινωνικό νόημα και ξεπερνά τα εμπορικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Όνομα έργου : Textile Braille, Όνομα σχεδιαστών : Cristina Orozco Cuevas, Όνομα πελάτη : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Το Υφασμάτινο Ύφασμα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.