Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Place

Καρέκλα Η θέση είναι ποιητική και απαραίτητη καρέκλα, ένα παράδειγμα τυπικού σχεδιασμού με ελκυστική γοητεία. Αυτή η καρέκλα συνδυάζει εκλεπτυσμένο τεχνικό σχεδιασμό με παραδοσιακά φινιρίσματα. Το μέρος είναι να προσπαθήσετε να πείτε στο αντικείμενο μέσα από το παιχνίδι των σχημάτων και των χρωμάτων για να λάμψει, κοιτάζοντας την υπερβολή και την απλότητα, τι κάνει ένα μέρος ξεχωριστό, διαφορετικό από τους άλλους.

Όνομα έργου : Place, Όνομα σχεδιαστών : TANA-Gaetano Avitabile, Όνομα πελάτη : Gae Avitabile_ Tana.

Place Καρέκλα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.