Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκθεσιακός Χώρος, Το Λιανικό Εμπόριο

Fast Forward

Εκθεσιακός Χώρος, Το Λιανικό Εμπόριο Τα υποδήματα προπόνησης υποκαταστημάτων εκτίθενται στον πρώτο εκθεσιακό χώρο του συγκροτήματος εκθετηρίων άλματος. Προετοιμάζεται με έναν τρόπο που εκφράζει τις μεθόδους κατασκευής, όπως τη δυναμική μορφή των προπονητικών υποδημάτων, τις τεχνολογίες υψηλής έγχυσης που χρησιμοποιούνται στη φάση παραγωγής και ούτω καθεξής. Είναι εξοπλισμένο με SMD LED, ένα από τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, προσπαθεί να αντικατοπτρίζει τον δυναμισμό των προπονητικών παπουτσιών (ως αντικείμενο) που αποτελούν πηγή έμπνευσης με ειδικά σχεδιασμένα γραφικά υπόβαθρα και κίνηση που προσφέρονται από αυτά τα συστήματα.

Όνομα έργου : Fast Forward, Όνομα σχεδιαστών : Ayhan Güneri, Όνομα πελάτη : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Εκθεσιακός Χώρος, Το Λιανικό Εμπόριο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.