Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κονσόλα

Qadem Hooks

Κονσόλα Το Qadem Hooks είναι ένα έργο τέχνης με λειτουργία κονσόλας εμπνευσμένη από τη φύση. Αποτελείται από διάφορα βαμμένα πράσινα παλιά γάντζα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν μαζί με το Qadem (μια πίσω σέλα από παλιά ξύλινη μουλάρι) για τη μεταφορά σιταριού από ένα χωριό σε άλλο. Τα άγκιστρα συνδέονται με ένα παλιό Σιτάρι Thresher Board, ως βάση και τελειωμένα με γυάλινο πάνελ στην κορυφή.

Όνομα έργου : Qadem Hooks, Όνομα σχεδιαστών : May Khoury, Όνομα πελάτη : Badr Adduja.

Qadem Hooks Κονσόλα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.