Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Man Hing Bistro

Εστιατόριο Το Man Hing Bistro, το οποίο σερβίρει μενού εστιατορίου τσαγιού στο Χονγκ Κονγκ, είναι μια απλή τραπεζαρία στην περιοχή Nan Shan, Shenzhen. Το εστιατόριο βρίσκεται στον πρώτο όροφο και συνδέεται με την είσοδο στο ισόγειο μέσω σκάλας. Εμπνευσμένο από τη γωνιότητα της διάταξης, παίζουμε με διαφορετικές ρίγες και τις συνθέτουμε σε μερικά τριγωνικά μοτίβα που διακρίνονται στο εστιατόριο. Περιτριγυρισμένο από γαλακτώδες καφέ καθίσματα και φινίρισμα από ξύλο / μαύρο καθρέφτη, οι λωρίδες αλουμινίου που τυλίγονται κατά μήκος της σκάλας στον πάγκο ταμιών είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό σημείο.

Όνομα έργου : Man Hing Bistro , Όνομα σχεδιαστών : Chi Ling Leung, Όνομα πελάτη : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Εστιατόριο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.