Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Προβολείς, Το Εσωτερικό Φωτιστικό

Zen

Προβολείς, Το Εσωτερικό Φωτιστικό Το Zen είναι ένα νέο και πλήρως προσαρμόσιμο επίκεντρο, για την κάλυψη οποιωνδήποτε πελατών τεχνική ανάγκη και παρέχει, επιπλέον, την αισθητική ομορφιά ενός αυθεντικού κομματιού εσωτερικής διακόσμησης. Το Zen είναι ένας από τους μικρότερους προβολείς στην αγορά. Έτσι, το ZEN είναι πολύ καλύτερα ενσωματωμένο στα περιβάλλοντα όπου είναι εγκατεστημένο, χωρίς δημιουργία και επεμβατική παρουσία. Αυτό επιτυγχάνεται, επίσης, με δυνατότητα προσαρμογής σε χρώματα, φυσικά ξύλα κ.λπ.

Όνομα έργου : Zen, Όνομα σχεδιαστών : Rubén Saldaña Acle, Όνομα πελάτη : Arkoslight.

Zen Προβολείς, Το Εσωτερικό Φωτιστικό

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.