Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ταυτότητα Της Μάρκας

PetitAna

Η Ταυτότητα Της Μάρκας PetitAna - Χειροποίητα είδη για κομψό μωρό, είναι μια μάρκα διαφόρων ειδών για μωρά (ρούχα, αξεσουάρ, έπιπλα, αξεσουάρ για φυτώριο, παιχνίδια). Το εμπορικό σήμα εμπνεύστηκε από το συνδυασμό της σύντομης μορφής του σχεδιαστή Anastasia και της γαλλικής λέξης "Petit" που σημαίνει μωρό, παιδί, βρέφος. Το όνομα με γράμματα τονίζει το γεγονός ότι τα προϊόντα κατασκευάζονται με το χέρι. Η χρωματική παλέτα και τα χαριτωμένα γραφικά στοιχεία αντικατοπτρίζουν την εκλεπτυσμένη σχεδιαστική προσέγγιση σε δημιουργικά προϊόντα αυτής της μάρκας.

Όνομα έργου : PetitAna, Όνομα σχεδιαστών : Anastasia Smyslova, Όνομα πελάτη : AnaStasia art&design.

PetitAna Η Ταυτότητα Της Μάρκας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.