Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τραπέζι

una

Το Τραπέζι η απρόσκοπτη ολοκλήρωση είναι η ουσία του πίνακα una. τρεις μορφές σφενδάμνου ενώνονται για να λιώσουν μια σκληρυμένη γυάλινη επιφάνεια. το προϊόν της έντονης προσοχής των υλικών και των δυνατοτήτων τους, ανθεκτικό αλλά ευάερο στην εμφάνιση και απίστευτα ελαφρύ, αναδεικνύεται ως η ενσάρκωση της ισορροπίας και της χάρης.

Όνομα έργου : una, Όνομα σχεδιαστών : Conor McDonald, Όνομα πελάτη : conor mcdonald creative.

una Το Τραπέζι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.