Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Έπιπλα Οικιακού Γραφείου

Marken Desk

Έπιπλα Οικιακού Γραφείου Η οπτικά ελαφριά αίσθηση αυτού του κομψού αλλά ισχυρού γραφείου μας οδηγεί πίσω στη σκανδιναβική σχολή σχεδιασμού. Το άβολο σχήμα των ποδιών, ο τρόπος με τον οποίο κλίνουν προς τα εμπρός σχεδόν σαν μια κυρίαρχη χειρονομία χαιρετισμού, μας θυμίζει τη σιλουέτα ενός ευγενή άνδρα με το καπέλο του να χαιρετά μια κυρία. Το γραφείο μας καλωσορίζει για να το χρησιμοποιήσουμε. Το σχήμα των συρταριών, όπως τα ξεχωριστά άκρα του γραφείου, με την αίσθηση της ανάρτησης και μια προσωποποιημένη εμφάνιση μπροστά, σαρώνει το δωμάτιο σαν προσεκτικά μάτια.

Όνομα έργου : Marken Desk, Όνομα σχεδιαστών : Claudio Sibille, Όνομα πελάτη : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Έπιπλα Οικιακού Γραφείου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.