Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ψηφιακή Συσκευή Μετάδοσης Βίντεο

Tria Set Top Box

Η Ψηφιακή Συσκευή Μετάδοσης Βίντεο Η Tria είναι ένα από τα νεότερα Smart Set Top Box της Vestel που παρέχει τεχνολογία ψηφιακής μετάδοσης για χρήστες τηλεόρασης. Ο πιο σημαντικός χαρακτήρας της Tria είναι ο "κρυμμένος εξαερισμός". Ο κρυμμένος εξαερισμός επιτρέπει τη δημιουργία μοναδικών και απλών σχεδίων. Ωστόσο, στο εσωτερικό πλαστικό κάλυμμα υπάρχει μια μεταλλική θήκη που χρησιμοποιείται για την αποφυγή υπερθέρμανσης του προϊόντος. Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του κουτιού είναι: Παρέχει πλήρεις τεχνολογικές λειτουργίες, όπως αναπαραγωγή διαφορετικών μέσων (μουσική, βίντεο, φωτογραφία) μέσω διαδικτύου και προσωπικές αποθήκες πολυμέσων. Το λειτουργικό σύστημα της Tria είναι το σύστημα Jelly Bean Android V4.2.

Όνομα έργου : Tria Set Top Box, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Η Ψηφιακή Συσκευή Μετάδοσης Βίντεο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.