Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τηλεχειριστήριο

STILETTO

Τηλεχειριστήριο Το RC Stiletto είναι ένα τηλεχειριστήριο που λειτουργεί με τη βοήθεια γυροσκοπικών αισθητήρων. Ο σχεδιασμός συνοδεύει τις κομψές λεπτομέρειες των νέων τηλεοράσεων υψηλής τεχνολογίας. Η λεπτή μορφή του Stiletto μοιάζει με ένα μαγικό ραβδί. Οι λεπτομέρειες του ως το κάτω κάλυμμα είναι επικαλυμμένες με απαλό άγγιγμα και η καμπύλη φόρμα παρέχει ένα άνετο κράτημα για τον χρήστη. Το καλλυντικό μέρος στο πάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου συγκεντρώνει τα κουμπιά και δημιουργεί ένα σημείο εστίασης για τον χρήστη, δημιουργεί επίσης ένα πεδίο προσαρμογής. Το κάλυμμα τους δίνει ανατροφοδότηση για την περιστροφή.

Όνομα έργου : STILETTO, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : Vestel Electronics Co..

STILETTO Τηλεχειριστήριο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.