Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Φωτοχρωμική Δομή Του Θόλου

Or2

Η Φωτοχρωμική Δομή Του Θόλου Το Or2 είναι μια δομή οροφής μονής επιφάνειας που αντιδρά στο φως του ήλιου. Τα πολυγωνικά τμήματα της επιφάνειας αντιδρούν στο υπεριώδες φως, χαρτογραφώντας τη θέση και την ένταση των ηλιακών ακτίνων. Όταν βρίσκονται στη σκιά, τα τμήματα του Or2 είναι διαφανή λευκά. Ωστόσο, όταν χτυπηθούν από το φως του ήλιου, χρωματίζονται, πλημμυρίζοντας τον παρακάτω χώρο με διαφορετικές αποχρώσεις φωτός. Κατά τη διάρκεια της ημέρας το Or2 γίνεται συσκευή σκίασης που ελέγχει παθητικά το χώρο κάτω από αυτό. Τη νύχτα το Or2 μετατρέπεται σε έναν τεράστιο πολυέλαιο, που διαδίδει φως που έχει συλλεχθεί από ενσωματωμένα φωτοβολταϊκά κύτταρα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όνομα έργου : Or2, Όνομα σχεδιαστών : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Όνομα πελάτη : Orproject.

Or2 Η Φωτοχρωμική Δομή Του Θόλου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.