Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πλυντήριο Ντους Για Ένα Άτομο Με Ένα Χέρι

L7

Το Πλυντήριο Ντους Για Ένα Άτομο Με Ένα Χέρι Για ένα προσωρινό ή μόνιμο άτομο με ένα χέρι, δεν είναι εύκολο να καθαρίσετε τη μασχάλη, το πίσω μέρος του σώματος, τον αγκώνα και την πίσω πλευρά του αντιβραχίου. Οι διαθέσιμοι πλυντρίδες στον τοίχο δεν καθαρίζουν καλά την κοίλη μασχάλη. Ο αγκώνας καθαρισμού με βούρτσα ντους απαιτεί μια πολύ περίεργη μέθοδο συγκράτησης βούρτσας. Το L7 είναι η επίλυση αυτών των προβλημάτων. Το L7 είναι ένα σωληνωτό αλουμίνιο επιτοίχιας τοποθέτησης. Το μοτίβο με διαμάντια είναι για το πίσω μέρος του σώματος, τον αγκώνα και την πίσω πλευρά του καθαρισμού του αντιβραχίου. Η λυγισμένη γωνία του είναι για καθαρισμό μασχάλης. Η τελευταία του λειτουργία είναι για αρπαγή.

Όνομα έργου : L7, Όνομα σχεδιαστών : Peter Lau, Όνομα πελάτη : .

L7 Το Πλυντήριο Ντους Για Ένα Άτομο Με Ένα Χέρι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.