Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα Θεάτρου

Thea

Καρέκλα Θεάτρου Το MENUT είναι ένα στούντιο σχεδιασμού επικεντρωμένο στον παιδικό σχεδιασμό, με σαφή στόχο να χάσουμε τη γέφυρα με αυτό για ενήλικες. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε ένα καινοτόμο όραμα για τον τρόπο ζωής μιας σύγχρονης οικογένειας. Παρουσιάζουμε το THEA, μια καρέκλα θεάτρου. Καθίστε και βάψτε. δημιουργήστε την ιστορία σας. και καλέστε τους φίλους σας! Το κεντρικό σημείο του THEA είναι το πίσω μέρος, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στάδιο. Υπάρχει ένα συρτάρι στο κάτω μέρος, το οποίο μόλις ανοίξει κρύβει την πίσω πλευρά της καρέκλας και επιτρέπει κάποια ιδιωτικότητα για τον «κουκλοπαίκτη». Τα παιδιά θα βρουν μαριονέτες στο συρτάρι για να παρουσιάσουν παραστάσεις με τους φίλους τους.

Όνομα έργου : Thea, Όνομα σχεδιαστών : Maria Baldó Benac, Όνομα πελάτη : MENUT.

Thea Καρέκλα Θεάτρου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.