Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ξύλινο Κουτάλι

Balance

Το Ξύλινο Κουτάλι Σε ιδανική μορφή και ισορροπημένο για το μαγείρεμα, αυτό το χειροποίητο κουτάλι από ένα δέντρο αχλαδιών ήταν η προσπάθειά μου να επαναπροσδιορίσω ένα σχέδιο μαγειρικών σκευών χρησιμοποιώντας ένα από τα παλαιότερα υλικά που χρησιμοποίησε η ανθρωπότητα, το ξύλο. Το μπολ του κουταλιού σκαλίστηκε ασύμμετρα ώστε να χωράει στη γωνία μιας κατσαρόλας. Η λαβή διαμορφώθηκε με μια λεπτή καμπύλη, η οποία αποτελεί ιδανικό σχήμα για έναν δεξιό χρήστη. Μια ταινία από ένθετο πορφυρού προσθέτει λίγο χαρακτήρα και βάρος στο τμήμα της λαβής του κουταλιού. Και η επίπεδη επιφάνεια στο κάτω μέρος της λαβής επιτρέπει στο κουτάλι να στέκεται πάνω σε ένα τραπέζι από μόνο του.

Όνομα έργου : Balance, Όνομα σχεδιαστών : Christopher Han, Όνομα πελάτη : natural crafts by Chris Han.

Balance Το Ξύλινο Κουτάλι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.