Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πάγκος Του Πάρκου

S-Clutch

Ο Πάγκος Του Πάρκου Ο πάγκος S-clutch αντλεί το όνομά του από τσάντες συμπλέκτη, καθώς αντλεί την έμπνευσή του από ένα κομψό εικονίδιο και τη σημαντική συμβολή του σε αξεσουάρ και στυλ. Το S-προέρχεται από Shelter, Stray, Street, Sunshine και Space. Είναι ένας πάγκος που φιλοδοξεί να προσθέσει στα αστικά τοπία μια πιο πολύχρωμη και ανθρώπινη προφορά, λαμβάνοντας υπόψη τις βασικές αξίες της αρμονικής συμβίωσης και της ύπαρξης. Ενώ χρησιμοποιεί ένα ιδιότροπο χρώμα που βρίσκεται στο δωμάτιο ενός παιδιού, προωθεί μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση της ζωής στην πόλη, η οποία κυριολεκτικά πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Όνομα έργου : S-Clutch, Όνομα σχεδιαστών : Helen Brasinika, Όνομα πελάτη : BllendDesignOffice.

S-Clutch Ο Πάγκος Του Πάρκου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.