Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Λαμπτήρας

ADJUSTABLE

Ο Λαμπτήρας Οι λάμπες μας ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες, είναι ταυτόχρονα ευέλικτες και διαδραστικές, καθώς και πολύ πιο πέρα από τη ρουτίνα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης. Αυτοί οι λαμπτήρες προσφέρονται σε έναν ολόκληρο κόσμο απόχρωσης και φωτεινότητας, αν και σε ένα τεράστιο φάσμα προσιτότητας περιβάλλοντος και δυνατοτήτων κατάστασης έως το σημείο που επιτρέπει τη συμμόρφωση του ατόμου. Αυτή η γραμμή σχεδίασης αγκαλιάζει τα χαρακτηριστικά που είναι εγγενή σε ένα χαρισματικό προϊόν, αν και ένα πρωτοποριακό πνεύμα και ένα καινοτόμο σχεδιασμό, ενώ αντιπροσωπεύει μια καινοτομία. Μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτές τις εντυπώσεις;

Όνομα έργου : ADJUSTABLE, Όνομα σχεδιαστών : E. ROTA JOVANI, Όνομα πελάτη : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Ο Λαμπτήρας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.