Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Μεταμορφώσιμος Καναπές

Mäss

Ο Μεταμορφώσιμος Καναπές Ήθελα να δημιουργήσω έναν αρθρωτό καναπέ που θα μπορούσε να μετατραπεί σε διάφορες ξεχωριστές λύσεις καθισμάτων. Ολόκληρα τα έπιπλα αποτελούνται από δύο διαφορετικά κομμάτια του ίδιου σχήματος για να σχηματίσουν μια ποικιλία λύσεων. Η κύρια δομή είναι το ίδιο πλευρικό σχήμα του βραχίονα που στηρίζεται αλλά μόνο παχύτερο. Το στήριγμα του βραχίονα μπορεί να περιστραφεί 180 μοίρες για να αλλάξει ή να συνεχίσει το κύριο κομμάτι των επίπλων.

Όνομα έργου : Mäss, Όνομα σχεδιαστών : Claudio Sibille, Όνομα πελάτη : .

Mäss Ο Μεταμορφώσιμος Καναπές

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.