Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Μεταμορφώσιμος Καναπές

Mäss

Ο Μεταμορφώσιμος Καναπές Ήθελα να δημιουργήσω έναν αρθρωτό καναπέ που θα μπορούσε να μετατραπεί σε διάφορες ξεχωριστές λύσεις καθισμάτων. Ολόκληρα τα έπιπλα αποτελούνται από δύο διαφορετικά κομμάτια του ίδιου σχήματος για να σχηματίσουν μια ποικιλία λύσεων. Η κύρια δομή είναι το ίδιο πλευρικό σχήμα του βραχίονα που στηρίζεται αλλά μόνο παχύτερο. Το στήριγμα του βραχίονα μπορεί να περιστραφεί 180 μοίρες για να αλλάξει ή να συνεχίσει το κύριο κομμάτι των επίπλων.

Όνομα έργου : Mäss, Όνομα σχεδιαστών : Claudio Sibille, Όνομα πελάτη : .

Mäss Ο Μεταμορφώσιμος Καναπές

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.