Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Ημερολόγιο Με καλειδοσκόπιο, αυτό είναι ένα ημερολόγιο με επικαλυπτόμενα γραφικά αποκοπής που σχεδιάζονται με πολύχρωμα μοτίβα. Ο σχεδιασμός του με χρωματικά μοτίβα που μπορούν να τροποποιηθούν και να εξατομικευτούν αλλάζοντας απλώς τη σειρά των φύλλων απεικονίζει τις δημιουργικές ευαισθησίες του NTT COMWARE. Παρέχεται άφθονος χώρος γραφής και οι γραμμές που λαμβάνουν υπόψη λαμβάνουν υπόψη τη λειτουργικότητα που το καθιστά τέλειο ως ημερολόγιο χρονοδιαγράμματος που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου.

Όνομα έργου : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Όνομα σχεδιαστών : Katsumi Tamura, Όνομα πελάτη : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Ημερολόγιο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.