Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Οπτική Ταυτότητα

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Η Οπτική Ταυτότητα Το Le Coffret είναι ένα γοητευτικό ντιζάιν bed and breakfast στην καρδιά της Valle d'Aosta. Το έργο σχεδιάστηκε με απόλυτο σεβασμό στο αυθεντικό στιλ: επομένως οι πέτρινοι τοίχοι, τα ξύλινα δοκάρια και τα έπιπλα αντίκες. Ένας κύκλος που συμβολίζει τον ουρανό πάνω από το τρίγωνο που αντιπροσωπεύει το βουνό, όπου βρίσκεται το B&B, από την ιδέα της ανάβασης του ανθρώπου στον ουρανό. Μια γραμματοσειρά Onciale αναθεωρημένη σε μια σύγχρονη έκδοση για να θυμάται την κελτική προέλευση της κοιλάδας ισορροπεί σωστά και υποστηρίζει ένα ισχυρό και σημαντικό σύμβολο για να αποκτήσει επιτέλους ένα λογότυπο που είναι εύκολο να αναγνωριστεί και να τραβήξει εύκολα το βλέμμα.

Όνομα έργου : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Όνομα σχεδιαστών : Laura Ferrario, Όνομα πελάτη : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Η Οπτική Ταυτότητα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.