Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ευέλικτο Γραφείο

Suivez le guide

Το Ευέλικτο Γραφείο Αυτή η ιδέα σχεδιάστηκε για έναν διαγωνισμό σχεδιασμού που διοργανώθηκε από την επαρχία της Δυτικής Φλάνδρας. Η ανάθεση ήταν να γεμίσει έναν μεγάλο κενό χώρο που βρίσκεται στη μέση πολλών γραφείων, με έπιπλα όπου θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν οι χρήστες. Ο οδηγός Suivez le είναι μια σειρά από 7 τόμους κόντρα πλακέ στο οποίο επιτρέπει στον χρήστη να ασκήσει μια άλλη δραστηριότητα. Μπορούν εύκολα να αλλάξουν τη θέση κάθε κουτιού ανάλογα με τη λειτουργία που χρειάζονται. Το "Suivez-le-guide" σπάει με τις συμβάσεις στον τομέα των επίπλων γραφείου. Είναι μια απάντηση στη ζήτηση για άλλους τρόπους εργασίας και επικοινωνίας.

Όνομα έργου : Suivez le guide, Όνομα σχεδιαστών : Five Am, Όνομα πελάτη : Five AM.

Suivez le guide Το Ευέλικτο Γραφείο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.