Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συρταριέρα

Chilim

Συρταριέρα Το "Chilim by Mirko Di Matteo" είναι μια σειρά επίπλων που δημιουργήθηκε με 80 χρόνια παλιά χαλιά από τη Βοσνία. Αυτά τα αυθεντικά κομμάτια επίπλων είναι μοναδικά (κάθε κομμάτι είναι διαφορετικό), φιλικό προς το περιβάλλον (φτιαγμένο με ανακυκλωμένα vintage χαλιά) και κοινωνικά υπεύθυνο (διατηρεί την παράδοση των παλαιών υφαντών). Συνδυάζοντας τα χαλιά με το "μεταλλικό υλικό πτήσης θήκης" (ως κορνίζες) έχουμε δημιουργήσει άφθαρτα κομμάτια που θα διατηρήσουν τα διαφορετικά χαμένα vintage χαλιά σχεδόν για πάντα ως λειτουργικά αντικείμενα προβολής στα σπίτια μας.

Όνομα έργου : Chilim, Όνομα σχεδιαστών : Matteo Mirko Cetinski, Όνομα πελάτη : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim Συρταριέρα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.